Brasilien gråter för de döda fläkt.

Kaos, slåss, skytte, en fläkt död och en annan skadades i sjukhuset. Och det är fotboll i Brasilien. Innan matchen mellan Botafogo och Flamengo var våldsamma och blodiga sammandrabbningar som slutade i tragedi. “En fläkt dog och åtta andra hamnade på sjukhuset. En av dem är ett allvarligt tillstånd, “uttalandet meddelar sekretariatet för kommunala sjukhuset i Rio de Janeiro, där skador slut.

Våld utbröt redan innan avspark match. Enligt medierna under sammandrabbningar dog hon tjugoåtta fläkt, dödades nära Engenhao stadion, där det under förra årets OS hölls idrottstävlingar.

Sjukhuset avslutade med åtta andra personer, tre kvar under vård av läkare. Polisen upphandlas sedan (sportingbet) på stadion ordning med hjälp av bränning gummikulor och tårgas.

Få ut så börja spela. Inhemska spelare Botafogo vann 2: 1

Berdych, som efter eliminering i den tredje (betclic) omgången i Australian Open till slutliga vinnaren Roger Federer hoppade av de tio bästa, den sista på stegen tänkte att detta låg i juni 2010. Då fick han in i topp 10 och bland eliten hålls kontinuerligt tills i oktober förra året.

Tillsammans med de tjecker Berdych i topp hundra fortfarande Jiri Vesely på 53th plats (bet-at-home), Adam Pavlásek (80) och Radek Stepanek (97).