Nordicbet

Etsitkö NordicBet bonuskoodia? Et. Voit saada jopa 2000 kruunua tervetullut bonus.

Tervetullut bonus on 100% jopa 2000 kruunua. Esimerkiksi jos maksat 1000 kruunua, saat 1000 kruunut päälle, niin sinulla on yhteensä 2000 kruunua. Huomaa, että bonus voidaan kierrättää kautta NordicBet Mobile, eli kautta NordicBetin app kautta tai selaimen.

Lisäksi suuri tervetullut bonus, voit myös saada suuria bonuksia ajankohtaisista urheilutapahtumia. Tämä voi olla riskitön veto Mestarien liigan.

Jos NordicBet bonuskoodia jossain vaiheessa tulee saataville, päivitämme tietysti meidän tarkistaa tästä käyttäen bonuskoodia.

NordicBet on vedonvälittäjä joka on meneillään nopea kasvu. Ne omistaa sama yhtiö kuin Betsafe, nimittäin Ruotsin Betsson.

Ne tarjoavat 100% bonus jopa 2000 kruunua, ja et tarvitse mitään NordicBetin bonuskoodia. Saat NordicBet bonus luomalla tilin kautta sivulle tai klikkaamalla tästä.

Nordic vedonvälittäjä erityisesti keskittyä pienempiin rahapelimarkkinoitaan Skandinaviassa, ja on siksi erittäin kiinnostava Tanskan pelaajille. He erottuu leveä vedonlyönti markkinat ja mahdollisuus pelata otteluissa myöten sarjan tasolle Tanskassa.

Kaikki uudet asiakkaat saavat NordicBet bonus 100% jopa koko 2000 kruunua.

Pienin talletus on 100 kruunua, ja et NordicBetin bonuskoodia. Maksimibonus saat jos talletat vähintään 2000 kruunua. Täältä saat 2000 kruunua bonus, niin sinulla on yhteensä 4000 kruunua pelata.

Bonuksesi on panostettava 6 kertaa vähintään kertoimella 1,50 60 päivän kuluessa. Sitten voit vapaasti kotiuttaa bonusrahaa.

Tämä on yksi parhaista tervetuliaisbonukset, voittaa ainoastaan Betfair Urheilupeli. Se on myös varsin hieno tulot vaatimukset saumattomasti toimittaa 60 päivän kuluessa. Joten se on selvästi arvoinen suosituksen perustaa tilin NordicBetin ja käyttää tätä ihmeellistä tarjota kaikille uusille asiakkaille. Muista, että bonus tulee kierrättää läpi NordicBet Mobile, ja että vain vedot sijoitettu puhelimitse kuin kartuttavat kierrätysvaatimuksiin.

Voit osallistua NordicBetin jalkapallo guru kilpailu joka viikko, jossa voit voittaa jopa 20000 kruunua, jos olet hyvä lopputuloksen ennustaminen jalkapallo-otteluissa.

Joka viikko valita NordicBet 9 alkuun ottelut pelataan Euroopan suurin liigat. Osallistut antamalla sen ennusteita kullekin 9 tulitikut, ja kääntämällä 200 kruunulla jalkapalloon vähintään kertoimella 1.50 viikonlopun yli. Ensimmäinen palkinto on 20000 kruunua kylmä käteinen!